Zo gaan we te werk

We leiden u om met borden

Als een weg langer dan een dag wordt afgesloten, zorgen we ervoor dat de omleiding vooraf duidelijk wordt aangegeven op borden. Dan weet u precies hoe u op uw plaats van bestemming komt. Door de omleiding geniet u toch mooi van een extra stukje Zeeland.

Als we langere tijd bij u voor de deur aan de slag moeten…

…dan ontvangt u van ons een brief met daarin de periode waarin we werken. Voor vragen over dat werk, kunt u contact opnemen met de projectleider die in de brief is genoemd. We proberen ervoor te zorgen dat u altijd uw woning of perceel kunt bereiken. Afsluitingen zijn echter nodig om de veiligheid van de weggebruikers én van de wegwerkers te kunnen garanderen. Bij problemen zoeken we altijd samen naar een oplossing. U ontvangt geen brief als de klus maar een paar uur duurt.

We hebben vele soorten wegwerkzaamheden

Plaatselijke scheuren in het asfalt, een verzakte ondergrond of hier en daar wat beschadigingen. Als een weg er slecht bij ligt, pakken wij hem aan. Soms met alleen een nieuwe asfaltlaag, soms met een heel nieuwe ondergrond. Daarnaast verstevigen we bermen met grasbetontegels en brengen we nieuwe strepen aan op de weg. Zo zorgen we ervoor dat u altijd veilig van A naar B komt. Natuurlijk voeren we ook klein onderhoud. In deze folder Werk aan de weg leest u meer over hoe dat in z'n werk gaat. U vindt de folder onder Downloads.