Omdat ik vroeg wakker ben, is het leuk om eerder naar kantoor te gaan en later wat in de middag te doen met vrienden.”
- Myrthe

Waarom het waterschap?

Jordi: “Voor mijn studie, Watermanagement aan de HZ in Middelburg, moet ik een adviesrapport maken over zoet water. Mijn opleiding is vaak gefocust op het stedelijke gebied, maar ik was ook nieuwsgierig naar de buitengebieden. Dan is dit de perfecte plek om daar meer over te leren.”
Myrthe: “Ik studeer Commerciële economie aan de HZ in Vlissingen. Ik wilde graag mijn scriptie over inkoop bij een overheidsinstantie doen. Ik had daar nog weinig ervaring mee en wilde daarom mijn horizon verbreden.”

Hoe zijn de collega’s?

Jordi: “Ik ervaar het hier als positief en word op een prettige manier begeleid, mijn vragen worden snel beantwoord. Ze laten mij meelopen met werkzaamheden en daar leer ik veel van. Ik zou deze stage echt aanraden bij andere studenten. Je kan ook bij andere teams meekijken, dat voegt echt wat toe aan je afstudeerperiode.”
Myrthe: “Als ik vragen heb, over mijn scriptie of iets anders, word ik goed geholpen. Mijn  begeleider geeft mij meteen feedback als ik daarnaar vraag. Iedereen reageert vrij snel en dat is echt heel fijn. Je leert veel mensen kennen.”

Hobby’s en uren goed te combineren?

Jordi: “Het is fijn aangezien mijn reistijd wat langer is en ik hiernaast ook werk als kok in de horeca. Daarnaast tennis ik en geef voetbaltrainingen.’’
Myrthe: “Ik doe ook graag aan tennis en padel. Omdat ik vroeg wakker ben, is het leuk om eerder naar kantoor te gaan en later wat in de middag te doen met vrienden. Het is heel goed te combineren.’’