Ik kijk ernaar uit om de organisatie en collega’s beter te leren kennen.”
- Iris

Welke opleiding volgen jullie?

Esmée: “Human Resource Management aan de HZ in Vlissingen en ik zit in mijn vierde jaar. In dit halfjaar ga ik aan mijn scriptie werken bij de afdeling Personeel & Organisatie.”
Iris: “Ik studeer Mediaredactiemedewerker aan Da Vinci College in Dordrecht en zit in mijn derde jaar. De komende drie maanden ga ik hier afstuderen.”

Hoe ziet de stage eruit?

Esmée: “In deze periode ga ik een scriptie schrijven over competentiemanagement. Daarbij onderzoek ik of je niet alleen met een diploma, maar ook met sterke kwaliteiten en ervaring hier kan werken of kunt doorgroeien.”
Iris: “In de eerste tien weken werk ik mee met het communicatieteam. Daarna studeer ik in vier tot zes weken af met een eindopdracht. Ik krijg de juiste begeleiding en kan goed zelfstandig werken.”

Wat zijn jullie hobby’s?

Esmée: “Ik korfbal en speel bij Togo in Goes. Op dinsdag, donderdag en zaterdag coach ik een groep kinderen. Ik neem die dagen zelf ook deel aan trainingen. Daarnaast lees ik graag.”
Iris: “Ik doe dat ook graag, het liefst lees ik fantasie. Ik ben graag creatief bezig, zoals schrijven en schilderen. Ook ben ik drie keer per week in de sportschool te vinden. Het is makkelijk te combineren met mijn stage.”

Wat willen jullie nog kwijt?

Esmée: “Ik heb zin om aan de slag te gaan!”
Iris: “Ik kijk ernaar uit om de organisatie en collega’s beter te leren kennen. Verder raad ik deze stage echt aan andere stagezoekende. Door initiatief te tonen en nieuwsgierig te zijn, leer je echt veel. Meer dan de meeste studenten realiseren."