Arbeidsvoorwaarden

Salaris en toeslagen

Wij werken met een functiehuis dat gekoppeld is aan salarisschalen. Afhankelijk van opleiding, werkervaring en leeftijd wordt er een salaris bepaald. Vanaf dan groeit jouw salaris mee aan de hand van jouw functioneren en/of ontwikkeling. Wij vermelden in onze vacatures altijd welke salarisschaal van toepassing is. 

Afhankelijk van je functie, kan je ook recht hebben op extra toelages en/of vergoedingen. Denk bijvoorbeeld aan een wachtdiensttoelage of thuiswerkvergoeding.

Vakantiedagen en werktijden

Een fulltime werkweek is bij ons 36 uur. Wij bieden flexibele werktijden. Ben je een vroege vogel of wil je liever uitslapen? Dat kan allemaal, want je kan werken tussen 07.00u en 19.00u. Ook krijg je 20 vakantiedagen.

Opleiding en vitaliteit

Je krijgt een Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van € 6.000,- per vijf jaar. Dit kan je inzetten voor loopbaanontwikkeling en vitaliteit. Denk hierbij aan een training Timemanagement of een fitheidstest. Vitaliteit is voor ons belangrijk. Wij vergoeden daarom ook deels je sportschoolabonnement. 

Voor opleidingen met organisatiebreed belang of die noodzakelijk zijn voor je functie-uitoefening hebben we een algemeen opleidingsbudget. 

Individueel Keuze Budget (IKB)

Boven op je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 21% van je bruto maandsalaris. Je bepaalt zelf waar je het aan besteedt of dat je het laat uitbetalen. Je kunt er bijvoorbeeld extra vrije dagen van kopen. 

Mobiliteit en ICT

Wij hebben ons eigen wagenpark. Voor werkafspraken staat er daarom altijd een bedrijfsauto tot je beschikking. Bij een aantal functies hoort een bedrijfsauto tot de arbeidsvoorwaarden. Voor woon-werkverkeer krijg je reiskostenvergoeding en ook de T-tag wordt vergoed. Daarnaast krijg je een laptop, iPad en iPhone. 

Wij vallen onder de cao Werken voor waterschappen. Wil je meer weten over de inhoud van de cao? Bekijk dan de website van de Vereniging werken voor waterschappen

Bekijk alle vacatures