Gratis activiteiten in Week van Ons Water

Vanaf 18 tot en met 25 oktober  2017 is het weer Week van Ons Water. Ook wij doen weer mee met activiteiten. Zit er iets voor u tussen? Meld u dan direct aan, want vol = vol.

College dijkveiligheid (Middelburg, Zierikzee en Goes)

Hoe veilig wonen we achter de Zeeuwse dijken en duinen? Zijn ze bestand tegen superstormen en zeespiegelstijging? En heeft u enig idee hoe hoog of laag u zelf woont? Dit laagdrempelig college gaat over superstormen, overstromingen en dijken. Waterschappelijk verantwoord! Interessant voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Meld u aan via communicatie@scheldestromen.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen u wilt komen, voor welke locatie en uw naam- en adresgegevens. 

maandag 9 oktober, 19.30-21.00 uur, waterschapskantoor Middelburg
donderdag 19 oktober, 19.30 - 21.00 uur, gemeentehuis Zierikzee
woensdag 25 oktober, 19.30-21.00 uur, gemeentehuis Goes

Aanmelden verplicht

Aanmelden voor de activiteiten kan door uw naam- en adresgegevens te mailen naar  communicatie@scheldestromen.nl, vol=vol. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen u wilt deelnemen. U kunt ons ook bellen via 088-2461000 (lokaal tarief), vraag dan naar het team Communicatie. Alle activiteiten zijn gratis.

 

Ons Water

Uit onderzoek blijkt dat het waterbewustzijn bij Nederlanders gering is. Weinig mensen weten wat er bij komt kijken om ons land droog en bewoonbaar te houden. De Week van Ons Water is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies, gemeenten, waterbedrijven en watermusea om via publieksactiviteiten mensen bewuster te maken van het waterbeheer in Nederland.

www.weekvanonswater.nl