Verkeersmaatregelen voor TenneT

TenneT legt momenteel de nieuwe hoogspanningsverbinding Zuid-West 380 kV aan. Deze nieuwe verbinding biedt een grotere en betere mogelijkheid om elektriciteit te transporteren tussen Nederland en België.  Bij Rilland is daarvoor een koppelstation nodig. Door de bouw van hoogspanningsstation Rilland is de verbinding Zuid-West 380 kV opgesplitst in een deel Borssele-Rilland (Zuid-West 380 kV West) en Rilland-Tilburg (Zuid-West 380 kV Oost). Omdat een groot deel van deze masten langs onze wegen komen, gaan deze werkzaamheden gepaard met verkeersmaatregelen. TenneT heeft hierover nauw contact met het waterschap. Wegen in het gebied worden tijdelijk afgesloten voor weggebruikers om het werk veilig te kunnen uitvoeren. Er zijn dan omleidingsroutes ingesteld voor gemotoriseerd verkeer en voor (brom-)fietsers.

Vragen

Er werken verschillende partijen samen.
In gebied 1 hoogspanningsstation Borssele - hoogspanningsstation Willem-Annapolder werkt Bam Infra, Lènart-jan van der Ham.
In gebied 2 hoogspanningsstation Willem-Annapolder - hoogspanningsstation Rilland werkt Switch, Erik van den Bergen.
Met vragen kunt u bellen naar: 088-4000068. Via het keuzemenu komt u uit bij de betreffende partijen.
Of de BouwApp downloaden. Hier staan wekelijkse updates rondom de bouwwerkzaamheden. 

Voor het waterschap is Joop de Wild aanspreekpunt voor gebied 1 en Hans van der Baan voor gebied 2. Zij zijn bereikbaar via 088-2461000.

Meer informatie

Lees hier meer over het waterschapsbesluit over de verkeersmaatregelen:
Gebied 1 BAM Infra (pdf, 171 kb)
Gebied 2 Switch (pdf, 171 kb)
Meer weten over dit werk van TenneT? Bekijk hun website.

 

Foto's Bam Infra