Verbeteren verkeersveiligheid en bereikbaarheid Borsele-Oost

10 sep 2020

Het waterschap werkt samen met Provincie Zeeland en de gemeente Borsele aan een plan voor het wegennet in en rond Kwadendamme, Langeweegje, Hoedekenskerke en Baarland. Doel is de verkeersveiligheid en bereikbaarheid in het gebied te verbeteren. 
De drie partijen hebben een maatregelpakket uitgewerkt. Het pakket omvat het doortrekken van de ’s-Gravenpoldersestraat tot aan de Nieuwe Veerweg in Hoedekenskerke en aanpassingen aan bestaande wegen in het gebied.

Plan online

Op de website van de gemeente Borsele (www.borsele.nl/ggaborsele-oost) vindt u tot en met maandag 28 september de samenvatting van het plan. Dit plan is nog niet definitief. Daar waar nodig kunnen aanpassingen worden doorgevoerd. De drie overheden nemen vervolgens een besluit over het maatregelpakket.

Informatiebijeenkomst

Heeft u na het zien van de plannen nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u op woensdag 23 september in de raadsboerderij in Heinkenszand tussen 19.00 en 22.00 uur in gesprek met iemand van het projectteam. In verband met de geldende coronamaatregelen is dit geen openbare informatiebijeenkomst, maar een individueel gesprek. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u dit doorgeven via gga@borsele.nl. U hoort dan van ons op welk tijdstip uw gesprek is ingepland. Voor ieder gesprek is 20 minuten beschikbaar en u kunt met maximaal twee personen komen.