Informatieavond herinrichting Middelburgseweg-Walcherseweg

09 apr 2018

De gemeente Veere, DNWG en waterschap Scheldestromen organiseren op dinsdag 17 april 2018 een informatieavond over de herinrichting van de Middelburgseweg en Walcherseweg tussen Middelburg en Grijpskerke.

 

Belangstellenden zijn welkom op de informatieavond die om 19.30 uur van start gaat in Hof Poppendamme, Poppendamseweg 3a in Grijpskerke. Bezoekers krijgen eerst een toelichting op het ontwerp van het fietspad, de weg en de kern Buttinge. Daarna krijgen ze de mogelijkheid om vragen te stellen en om te komen met ideeën of suggesties. Bestuurders en medewerkers van de gemeente, het waterschap en DNWG zijn tijdens deze avond aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

De werkzaamheden starten begin 2019. Deze omvatten de verbreding van het fietspad, nieuw asfalt op de weg en 60-kilometermarkering, de aanleg van verkeersplateaus, het snoeien en rooien van beplanting, de herinrichting van de kern Buttinge en het vervangen van kabels en het verwijderen van drinkwaterleiding. Waterschap en gemeente willen met deze maatregelen de omgeving veiliger maken voor alle weggebruikers. DNWG gaat op die locatie ook aan het werk. Door alle werkzaamheden te combineren, wordt eventuele overlast zo veel mogelijk beperkt.