Informatie werkzaamheden kustversterking

De werkzaamheden voor de kustversterking bleven niet onopgemerkt voor omwonenden van het gebied en de vele toeristen en recreanten die vooral in de zomer in het gebied verbleven. Zij kregen te maken met hinder, afsluitingen van stranden en dijken, en omleidingsroutes. Het was daarom belangrijk zowel hen als de pers tijdig en goed te informeren over de werkzaamheden. De omgevingsmanager had regelmatig contact met de inwoners van het gebied. Daarnaast werden (digitale) nieuwsbrieven verspreid, een website en Twitteraccount @ZwakkeSchakels bijgehouden, excursies en informatieavonden georganiseerd en foldermateriaal ontwikkeld. Ook zijn verschillende filmpjes gemaakt over het project. Het informatiecentrum in Cadzand-Bad was wekelijks geopend; in 1,5 jaar tijd zijn hier 4.000 bezoekers geweest.

Nieuwsbrieven

Tijdens de werkzaamheden aan het project Zwakke Schakel West-Zeeuws-Vlaanderen zijn negentien nieuwsbrieven over de werkzaamheden verschenen. U kunt ze hieronder allemaal downloaden. Bovenaan vindt u de laatst verschenen nieuwsbrief.

Foldermateriaal

Tijdens de werkzaamheden aan het project Zwakke Schakel West-Zeeuws-Vlaanderen zijn verschillende folders ontwikkeld. U kunt ze hieronder allemaal downloaden.

Filmpjes

Tijdens de werkzaamheden aan het project Zwakke Schakel West-Zeeuws-Vlaanderen zijn verschillende filmpjes gemaakt. Door op de link te klikken, kunt u ze bekijken via YouTube.