C# Programmeur

Ontwikkel, maak en onderhoud software voor toepassingen waarvoor de markt geen pasklare oplossingen biedt.

Wat ga je doen?

C#, de programmeertaal van vandaag. Ook bij het waterschap blijven we graag bij met alle ontwikkelingen op IT-gebied. Naast onze bestaande desktop toepassingen, willen we stappen maken met het verder ontwikkelen van webapplicaties en mobiele apparaten, die we programmeren in C#.

Systeemontwikkeling
Je pakt projecten van begin tot eind op en wanneer we van begin tot eind zeggen, bedoelen we dat ook écht. Samen met onze gebruikers bekijk je de wensen en bepaal je de kaders van de te ontwikkelen software. Zij weten wat ze willen, jij weet hoe je dat moet bouwen. Zo werk je de ene keer aan een applicatie die een geografisch systeem koppelt met onze eigen database en de andere keer een toepassing die een compleet adressenbestand uit ons personeelsadministratiesysteem haalt.

Software onderhoud
De software die jij ontwikkelt wordt ook door jou onderhouden en waar nodig uitgebreid of aangepast. Zo blijven de prestaties van onze toepassingen op peil en werken onze gebruikers met de meest recente versies.

Database beheer
We werken met grote databases vol met de meest uiteenlopende gegevens, zoals veldmetingen, geografische data, testresultaten, maar ook personeelsgegevens en andere administratie. Al deze data wordt door jou en je collega’s beheerd, gestructureerd, onderhouden en opgeslagen.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Salarisschaal 7 : € 2.565,- tot max. € 3.336-.
 • je krijgt 20 vakantiedagen en flexibele werktijden. Ben je een vroege vogel of wil je liever uitslapen? Dat kan allemaal, want je kan werken tussen 07.00u en 19.00u.
 • boven op je salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit is 21% van je brutosalaris. Je bepaalt zelf waar je het aan besteedt, bijvoorbeeld voor extra vakantiedagen of dat je het laat uitbetalen.
 • daarnaast krijg je ook een Persoonsgebonden Basis Budget (PBB) van € 6.000,- per vijf jaar, dat je in kunt zetten voor vitaliteit en loopbaanontwikkeling.
 • je hebt een 36-urige werkweek (fulltime).
 • je krijgt een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
 • wij zijn met ons kantoor naast het treinstation van Middelburg uitstekend bereikbaar met het OV. Heb je werkafspraken? Dan zijn er altijd bedrijfsauto’s beschikbaar
 • vitaliteit is voor ons belangrijk. Wij vergoeden daarom deels je sportschoolabonnement.
 • ook krijg je een laptop, iPad en iPhone.

Wie ben jij?

 • Jij hebt de C#-kennis en daar bouwen wij letterlijk op. Je kent deze programmeertaal als je broekzak. Andere talen zoals Visual Basic, dotNet en Python komen ook zeker van pas;
 • hebben Oracle-databases geen geheimen voor jou?
 • nieuwe ontwikkelingen in de ICT-wereld volg je op de voet, maar ook jouw persoonlijke ontwikkeling houd je op peil;
 • ook ben je goed in het overbrengen van informatie naar je collega’s;
 • je hebt minimaal mbo-4 niveau.

Wie zijn wij?

Waterschappers zijn doeners. Met de voeten -soms letterlijk- in de klei. Iedere Zeeuw is dagelijks afhankelijk van ons werk. En onze rol krijgt nog meer impact als je kijkt naar de enorme uitdagingen door klimaatverandering, zoals de zeespiegelstijging en beschikbaarheid van zoetwater. Om Zeeland veilig te houden en het welzijn van haar inwoners te waarborgen, zoeken wij collega’s die mee willen bouwen aan onze prachtige provincie.
Word jij ook een waterschapper? 

Team Automatisering: Je komt terecht in een hecht team met 11 collega's. De combinatie van onze competenties maakt dat we oplossingen vinden voor de meest uitdagende vraagstukken. We vinden het belangrijk dat we zowel op persoonlijk als teamniveau blijven ontwikkelen en specialiseren. Zo zorgen we dat het waterschap meegaat met het digitale tijdperk en klaar is voor de toekomst.

Procedure

Bel ons gerust! Over de functie: Ad van ‘t Hof, teamleider, 06-83905538.
Over de sollicitatieprocedure: Ingrid van Bragt, recruiter, 06-23640680.

De procedure
Je kunt je sollicitatiebrief en cv tot en met 11 september a.s.  uploaden via de knop 'Solliciteren'. 
Een digitaal competentieonderzoek maakt onderdeel uit van de procedure.

Val jij onder de indicatie banenafspraak? Ook jij wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren op deze functie.
De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de procedure.